Despre noi

Există un citat faimos care l-a făcut pe Hercule Poirot și mai faimos decât era deja, un citat care ne inspiră și ne motivează în a ajuta companiile să implementeze soluții de formare concepute conform personalității și viziunii acestora.

 

„Creierul, micile celule cenușii, pe asta trebuie să ne bazăm. Adevărul trebuie căutat înăuntru, nu în afară.”

 

Greycells își are rădăcinile în acest citat și se bazează pe concentrarea pe fiecare aspect, conexiune și interacțiune din cadrul unei companii pentru a livra soluții de formare special concepute și personalizate. Oferim acest lucru considerând angajații drept celulele cenușii esențiale care determină creierul (în speță compania) să funcționeze corect, dar pentru ca aceștia să facă acest lucru trebuie să fie instruiți în mod corespunzător inițial și apoi în permanență.

Așadar, cum obținem acest lucru?

Suntem persoane gânditoare, încrezătoare și de acțiune. Nu ne bazăm pe promisiuni grandioase, cum ar fi reinventarea conceptului de formare, nici nu aplicăm aceleași noțiuni teoretice pentru fiecare client. În schimb, stabilim o relație personală cu fiecare dintre clienții noștri, descoperim vocea și nevoile unice ale fiecăruia și ne adaptăm soluțiile și expertiza pentru fiecare dintre ei.

Ne mândrim cu membrii echipei noastre care provin din medii diverse și înțelegem importanța adaptării și empatizării cu persoanele și companiile, în egală măsură. Totodată, ne bazăm pe cei 10 ani de activitate în beneficiul clienților noștri din diferite domenii și așteptăm cu nerăbdare să ne adaptăm la cei ce vor urma.

ABOUT COOKIES

We use cookies for website functionality and to give you a personalized experience on Greycells. By continuing the navigation, you agree.